HIFU

HIFU arbetar med högintensivt fokuserat ultraljud för att stimulera de djupa strukturella stödskikten med fokuserade koaguleringspunkter i huden utan att skada hudytan där målet är att strama åt och lyfta slapp och oelastisk hud samt släta ut rynkor. Generellt Ansiktslyft Hängande Kinder och Dubbelhaka Linjer runt Mun Lyft av Ögonbryn Rynkor- oelastisk hud vid Hals.

Hur går HIFU behandlingen till? Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten kan markera behandlingsområdet och ett speciellt ultraljudsgelé appliceras först på huden för att leda in det högintensiva ultraljudet ner till hudens nedersta lagen. Hifu stimulerar den egna kollagen och elastinproduktion. 

Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Terapeuten kommer att arbeta med dig för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt. Varje behandlingar tar 15 till 90 minuter. Man kan känna av ett lätt stickande eller värme under huden. Du ska vara frisk. Innan behandlingen får man inte ta filler, botox, alkohol och blodförtunnande medeciner. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring ca 30-60 minuter före behandling. 

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat? De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd.