Hudföryngring 

C - vitamin behandling ger matt och livlös hud en fräsch och härlig lyster. Den är en kraftfull antioxidantbehandling som boostar huden. Syftet är att motverka för tidig nedbrytning av hudceller och stärka blodkärlsväggarna i huden.

Peel 2 Glow behandling är en lättare kemisk peeling, passar alla hudtyper som önskar en strålande frisk hud. 

Hjälper till att: Släta ut rynkor -Ger en fylling plump effect och förbättrar solskadad hud -Förbättrar ojämn hudton och pigmentering -Dödar hudceller och avlägsnar de från hudytan samtidigt som cellnybildning stimuleras -Starka anti aging egenskaper.

Skinbooster behandling är en unik injektionsbehandling som återfuktar huden på djupet och förbättrar hudens elasticitet och lyster. Tänk på behandlingen som en riktigt bra ansiktsbehandling från insidan - många kunder liknar det vid att få ett återfuktande, utslätande serum under huden. 

FÖR VEM PASSAR SKINBOOSTER?

Skinbooster är en utmärkt behandling för alla som önskar en mer återfuktad, föryngrad hud med ny spänst och lyster. Behandlingen passar både dig med ung hud, men som önskar en glowboost eller påfyllning av fuktdepåerna, och dig med mer mogen hud som känns sprödare, torrare och mindre elastisk än förr.