Microneedling Startkit OBS! Utbildning ingår ej

Ett startkit för microneedlingbehandlingar.

Professionella produkter till ett rabatterat paket pris!

Innehåll i detta startkit:

  • Microneedlingpenna - Dr.Pen Ultima A1 (Laddbar)
  • Microneedling nålar 4st - Nano,42,36,12
  • Sterilt kollagenserum Från Utsukusy 5x5 ml.
  • Lugnande kräm - Ribeskin Epiderm Plus Gel
  • Eftervårdsmask - Fillmed by Filorga Hyaluronic Youth Mask X4
  • Rengöring - Mediderma Hylanses MD Cleanser Mousse

Om produkterna:

Microneedlingpenna - Dr.Pen Ultima A1

har den senaste tekniken för maximal hastighet och kontroll. Detta gör att du kan nå önskade resultat över hela kroppen. Med 5 olika hastigheter och justerbara nållängder (0.25 mm till 3,0 mm) vilket gör att du kan anpassa nålarna till olika hudproblem, använd de kortare nålar för mer känsliga områden som runt ögon och läppar dom längre nålarna används där huden är tjockare som mage och lår.


Sterilt kollagenserum

Kollagen Cocktail är ett sterilt serum för professionell användning av microneedling. Denna sterila kollagen cocktail innehåller 3% gelita (kollagen) och 2% marint, hydrolyserat kollagen med låg molekylvikt

Kollagen serumet främjar hudregenerering, korrigerar befintliga rynkor, skyddar mot nya rynkor och ger huden mycket fukt.
Stimulerar kollagen- och fibroplastproduktionen i de områden som påverkas av förlust av elasticitet.
En ampull innehåller 5 ml serum. Detta är tillräckligt för 3 till 5 applikationer.

Ribeskin Epiderm Plus Gel - 70G 

En eftervårdsgel som snabbt återställer irriterad hud efter behandling. Innehåller Centella asiatica extrakt, snigelsekret och EGF. Absorberas snabbt av huden tack vare dess gelform och nano-kapsel teknologi. Lugnar omedelbart huden och kan användas direkt efter behandlingen.

Fillmed by Filorga Hyaluronic Youth Mask

En djupt återfuktande och lugnande sheetmask som fäster optimalt mot huden och är speciellt bra för känslig och behandlad hud. Masken innehåller lugnande aloe och hyaluronsyra som återfuktar, lugnar, reparerar och stärker en skadad hudbarriär.  

Mediderma Hylanses MD Cleanser Mousse

En rengöring för daglig användning som passar alla hudtyper. Den rengör huden på djupet, lugnar och har antibakteriella egenskaper och passar därför även hud med akne. Texturen är en mjuk och krämig mousse. 

3 499,00 kr