Kemisk peeling

En kemisk peeling kan hjälpa dig att behandla en mängd olika hudproblem och skavanker. En behandling med en kemisk peeling exfolierar din hud med hjälp av syror och avlägsnar alla döda hudceller. Din hy får nytt liv och du kan slippa tänka på glåmighet.

Du kan peela för att motverka torr, trött och glåmig hud, minska intrycket av olika pigmenteringar, få bort akne, rosacea och mindre ärr, du kan behandla minskad elasticitet, synliga porer och överproduktion av talg.

Resultat:

En kemisk peeling kan ge olika resultat beroende på vad din förhoppning var från första början eller vilket problem du velat behandla från början. Men något du kan räkna med är ökad lyster, återfuktning och ökad fräschhet.

Vi rekommenderar alltid anpassad hemmavård före och efter din kemiska peeling, dels för att förbereda huden på behandlingen men också för att optimera läkningsprocessen och förbättra resultatet efter behandlingen. Kemisk peeling utförs bäst i kur om 3-6 behandlingar för optimalt resultat, men självklart går det att göra endast en behandling.

Vissa upplever en lätt rodnad, klåda eller irritation i huden efter den första behandlingen. Om huden har mycket döda hudceller kan du börja flagna cirka 3-7 dagar efter behandlingen.