Behandlingar


PRX T-33

PRX T-33 är nya generationens hybridbehandling - ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling för alla hudtyper. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkan på huden vilket gör att du slipper det som kallas "down-time" direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.

PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent. Vad kan jag förvänta mig av behandlingen?

Direkt efter behandlingen känns huden uppstramad, återfuktad och vital. Hudtonen jämnas ut och du får en omedelbar lyster och uppstramad effekt. Behandlingen passar alla hudtyper och kan utföras året runt då du inte blir ljuskänslig. 

 Så här går behandlingen till: 

Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan appliceras med massage 2-5 lager av PRX-T33. Den ligger på några minuter, beroende på reaktion av huden. Peelen avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm. För bästa och en mer långvarig effekt, bör behandlingen upprepas 3-6 ggr med 14 dagars mellanrum. PRX-T33 gör följande: Reducerar rynkor och fina linjer. Stimulerar hudens egen kollagenbildning. Skapar djup återfuktning och glow. Återskapar hudens fyllighet och reducerar ärrbildning.

Profhilo

Profhilo är inte en hudfiller utan en sk. bioremodullering med det största koncentrationen av hyaluronsyra på marknaden . Den stärker och återfuktar huden och har en remodullerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst . Det produceras mer endogent Hyaluronsyra och elastin så att huden ser yngre ut. Profhilo injiceras ytligt med en fin tunn nål precis under huden i väl utvalda punkter i ansiktet , halsen dekolletage eller händer . I regel rekommenderas två behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.

Ansiktsbehandling

Kombinations behandling Carboxyterapi + c- vitamin serum , nano microneedling

Under sommarmånaderna utsätts huden för mer UV strålning och ökad oxidation av cellerna som kan leda till torrt och föråldrad hud. C-vitamin, även kallad askorbinsyra är en kraftig antioxidant som effektivt bleker mörka fläckar och skyddar mot fria radikaler som annars kan orsaka både rynkor och pigmentfläckar. C-vitamin stärker även kollagenet i din hud vilket gör att du får en fastare hud. För dig som önskar en hud med lyster och jämn ton är produkter med C-vitamin det perfekta valet. Nu kan du boka en komplex nålfri. carboxy + c vitamin behandling hos oss. Hur går behandlingen till? Efter noggrant rengöring lägger jag co2 masken som ska sitta ca 15-20 minuter . Sedan fortsätter med koncentrerad c vitamin vitamin serum. Jag använder microneedling som jobbar in serumet lite djupare i huden . Avslutningsvis får du en ansiktsmassage med en hyaluronsyra baserad kräm . Resultat En hud som är återfuktad på djupet En hud med mer lyster En hud med finare hudton En fastare hud

Anti-age behandling

Anti age behandling med kaviar extrakt

Vid en antiage behandling kan vi välja mellan olika serum att slussa ner i huden utefter vad din hud behöver. Det franska märket Serium Paris innehåller 98% naturligt kaviar extrakt , omega 3, proteiner , lipider , fettsyror och vitaminer . Serumet stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra omega 3 får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Serumet med hjälp av en microneedlingpenna går ner i huden på 0.2-2mm djup med hjälp av små ytliga nålar. Kollagenet stimuleras och bygger upp spänst och elasticitet. Denna behandling är optimal för dig som känner att huden åldrats eller är på väg att åldras, även för den som känner sig torr eller trött och grå i hyn. Filorga NCTF Vitamincocktail behandlar: Fuktfattig hud Minskad elasticitet Glåmig hy Fina linjer Slapp hud Solskadad hud Resultat? Mer spänsts och elasticitet med en föryngrande hy, full av lyster/fukt

Plasma pen

Plasma Pen är en revolutionerande behandling för uppstramning av slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi. Behandlingen är nästan helt smärtfritt och kan fungera på hela kroppen. Behandlingen används effektivt mot hängande ögonlock och påsar under ögonen. 

Hur funkar det?

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet - vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden.

Fraktionerad CO2 laser 

En fraktionerad koldioxid laser är en djupgående behandling som tar bort oönskat pigment , ärrvävnad och även akneärr , stora porer och ojämn hud . Den minskar bristningar , föryngrar och reparerar huden . Behandlingen är en typ av hudslipning där laserstrålen som har en våglängd på 10600nm gör mikroskopiska hål i huden . Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterande hudceller från ytan men når även djupt ner i huden . Där stimuleras kollagen nybildning som ökar hudens elasticitet och uppstramning . Med andra ord man utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa nya friskare hud.
En behandling börjar med att vi lägger bedövningskräm som stryks på ca en halvtimme före behandlingen. Det gör att området bedövas och du känner därför ingen smärta alls. Lasern gör sedan små hål i huden och när huden läker ut på nytt så bildas ny tightare, friskare hud. Den nya huden har både ökad spänst och och ökat kollagen vilket leder till en ny föryngrad hud. 1 behandling brukar räknas som en uppfräschning men om du är ute efter en större förbättring av din hudstruktur, ärr eller liknande rekommenderar vi 2-4 behandlingar med 6 veckors mellanrum.

Efter laserbehandlingen kommer det att hetta i huden som är helt normalt . När du lämnar kliniken så skickar vi med dig hudvård och hem som hjälper huden att läka på bästa sätt.

Första 3 dagar är värst i form av svullnad, eventuellt bildande av sårvätska. Dag 4-14 (ögon 4-8 dagar) är man som torrast då hudytan är i full läkning och skorporna skall släppa huden naturligt och vi rekommenderar ej att man tar bort skorporna då det ökar ärr-risken.

Eftersom huden kommer vara svullen i början och sedan prickig av små skorpor, du får inte sminka dig utan vi rekommenderar att du planerar ditt liv i upp till 2 veckor tills huden har fått ta igen sig. Ditt mående kommer inte vara påverkat men du måste fundera på hur mycket just du bryr dig om att man ser att du gjort en behandling då det syns i en dryg vecka. Du kan planera din behandling på en torsdag eller fredag då har du mer tid att vara hemma i lugn och ro.

Vi rekommenderar alltid en konsultation inför denna behandling. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning eller bokning av tid.

Vi utför oftast 3-5 behandlingar med en månads mellanrum . Det är individuellt vad man personligen vill uppnå men vi rekommenderar att du genomgått flera behandlingar för ett kraftfullt resultat . 
 

Carboxyterapi utan nålar

Carboxyterapi utan nålar ansikte & hals

En helt nålfri CO2 behandling som boostar hudens metabolism och naturliga produktion av syre som ger en djup återfuktning. Indikationer: - Akne - Elasticitet - Rynkor - Hudton - Stora porer - Svullnad och blåmärken Normalt sett innefattar en "behandling" 3-5 sessioner/besök á 30 minuter utförda med 1-2 veckors mellanrum. Resultaten kommer över tid. Efter att man behandlat färdigt ett område underhållsbehandlar man i vissa fall 1-3 gånger per år för att bibehålla uppnådda resultat. 


Carboxyterapi mage, lår, höfter & bröst

En underbar helt nålfri CO2 behandling som med koldioxidens egenskaper boostar hudens metabolism och naturliga produktion av syre som ger en djup återfuktning. Indikationer: Reduktion av hudbristningar på mage, lår höfter och bröst. Uppstramning av slapp hud i ansiktet och dekolletage. Reduktion av rynkor fina linjer och smårynkighet (solrynkor) Reduktion av svullnad och mörka ringar under ögonen. Förbättring av ärr och akne ärr. Reduktion av celluliter på rumpa och lår. 

Hyaluron pen

Med Hyaluron Pen kan vi ge ökad volym för läppar, rynkor och linjer med riktiga fillers. En så kallad nålfri fillers. Man kan också tillämpa serum med Hyaluron Pen för t. ex reducering av fett, dubbelhaka, pigmenteringar mm. Behandling med serum/skinbooster återfuktar på djupet och förbättrar hudens elasticitet och ger huden lyster. 

Hur funkar Hyaluron pen?

Hyaluronsyran appliceras under huden med hjälp av lufttryck , behandlingen gör inte ont utan man kan på sin höjd reagera lite på¨knäppet¨ som låter när hyaluronsyran skjuts in. ​Resultatet varar mellan 6-8 månader beroende på din kropps ämnesomsättning och hur ofta du har gjort denna behandling.

Filorga mesoterapi

Filorga NCTF 135 HA mesoterapi

EN UNIK REVITALISERANDE VITAMINCOCKTAIL

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Det djupa lagret i huden förlorar sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende. Mesoterpai med Vitamincocktails minskar de första ålderstecknen i huden som t.e.x. Fina linjer, slapp hud och allmänt dålig hudkvalité. NCTF Vitamincocktail är en unik sammansättning av 53 aktiva ingredienser: Vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, nukleinsyror och hyaluronsyra som återställer den naturliga förlusten av viktiga beståndsdelar samt reparerar vävnad genom att påverka den cellulära spridningen och blodcirkulationen. samt återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden. Med denna produkt kan huden binda upp till 30 gånger av sin volym i vatten. Mesoterpai med vitamincocktail (NCTF) Används i kombination med MicroGold/Aqua Gold eller Microneedling. Med hjälp av MicroGold så slussar vi ner vitamincocktail (NCTF) direkt ner i huden. Microneedling har små mikronålar som öppnar små kanaler i huden och tränger in ämnen ner i huden. 

XL Hair mesoterapi 

XL hair är en CE-märkt & väl beprövad produkt som används på kliniker över hela Europa. Här i Sverige ligger vi lite efter men produkten används mer och mer även här, framförallt i Sveriges storstäder. XL hair innehåller aktiva ämnen som stimulerar hårtillväxt & ökar spridningen av papillaceller.

Har du börjat tappa hår kan det bero på många olika orsaker: Stress, hormonrubbningar, näringsbrist eller sjukdom. Obalans i kroppen kan göra att ditt hår inte längre orkar växa som det en gång brukade och då kan man genom mikroinjektioner tillsätta ämnen som på djupet stimulerar hårsäckens tillväxt. Vår kropp är ju så finurlig att den först och främst fokuserar på vad som gynnar vår överlevnad för att i sista hand ge energi till det som inte är livsviktigt vid exempelvis sjukdom eller näringsbrist.


Tandblekning

Med 10% väteperoxid

Tandblekning 3x10 minuter med plasmaljus och 10 % väteperoxid. 

Tandblekning utan väteperoxid

Natriumvätekarbonat är ett populärt val bland personer som vill bleka sina tänder utan att använda väteperoxid. Vi bleker dina tänder 3x10 min med plasmaljus och natriumvätekarbonat. Resultatet kan variera men man kan garanterat blir av med missfärgningar och uppnå en vitare och fräschare resultat utan att några risker.  


Bio Re Peel Cl 3

Bio Re Peel är en innovativ patenterad medicinsk produkt. En färdigmixad TCA peeling (går att jämföra med PRX och andra TCA peelingar) med högre procent av TCA Det är en biostimulerande peeling med följande egenskaper: -Främjar cellförnyelsen genom att exfoliera hudens översta lager. 

  • - Eliminerar döda hudceller. 
  • - Minskar porer. 
  • - Rengör och syresätter huden.
  •  - Stimulerar kollagenproduktionen. 
  • - Minskar pigment. 
  • - Anti-aging effekt och minskar fina linjer. 
  • - Behandlar akne. 
  • - Återfuktar huden.

Cryo IQ Pen fryspenna

På några sekunder fryser CryoIQ Pen bort Pigmentfläckar-Vårtor-Fibrom- Skintags- Fettknölar- Hemangioma -Seborrheic Keratoses-Leverfläckar m,m med strålande och snabba resultat. Kryo -frysning,behandling är inget nytt. Det är känt inom dermatologi över hela världen. Cryo IQ Pen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar. Cryo IQ Pen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad. Om det är födelsemärken du vill ta bort är det viktigt att du först fått dem bedömda av en läkare. Efter behandling med Cryo IQ kommer det inom några dagar bildas en sårskorpa. När sårskorpan trillar av, inom 2-4 veckor, kommer ny hud framträda. För vissa kan läkningen ta lite länge tid.

C-vitamin ansiktsbehandling

 C - vitamin behandling ger matt och livlös hud en fräsch och härlig lyster. Den är en kraftfull antioxidantbehandling som boostar huden. Syftet är att motverka för tidig nedbrytning av hudceller och stärka blodkärlsväggarna i huden.

Peel 2 glow

Peel 2 glow är en lättare kemisk peeling. Passar alla hudtyper. Boosta din hud innan fest, bröllop eller bara för dig själv. 

- Slätar ut rynkor 

- Ger en fyllig plump effekt och förbättrar sol skadad hud 

- Förbättrar ojämn hudton och pigmentering 

- Dödar hudceller och avlägsnar de från hudytan samtidigt som cellnybildning stimuleras 

- Starka anti aging egenskaper

Skinbooster hyaluronsyra

SKINBOOSTER med RRS Hyalift 75 PRO RRS Hyalift är en exklusiv skinbooster och ett perfekt alternativ för dig som vill få ett naturligt och ungdomligt utseende. Till skillnad från en traditionell filler som fyller ut rynkor, så är en skinbooster vitaliserande och förbättrar hela hudstrukturen. 

För injicering som återfuktar samt huduppbyggnad med synliga resultat. Detta är det nya alternativet för patienter som vill få ett naturligt och ungdomligt utseende. Sprutan kommer med 3 ml hyaluronsyra, resveratrol och aminosyror, vilket ger ett direkt synligt resultat. 

Kemisk peeling

Kemisk peeling mot akne

Kemisk peeling med BHA syra - salicylsyra är en perfekt alternativ för dig med finnar och akne. Inom hudvården används salicylsyra mot akne, finnar och pormaskar. Den minskar inflammationer, reglerar hudens fetproduktion och reducerar blemmor. Salicylsyra jämnar ut hudtexturen och minimerar stora porer.

Yellow Peel med askorbinsyra (c vitamin ) samt retinol A vitamin

En kemisk peeling som är enkel att utföra och ger snabba resultat. Retises CT Yellow Peel "skalar bort" översta hudlagret, vilket resulterar i att huden får en otrolig lyster, jämnare hudton, minimerar porer, hyperpigmenteringar samt akne. Innehåller C-vitamin (askorbinsyra) som stoppar fria radikaler och har en uppljusande effekt på huden.

Microgold hyaluronsyra

Detta är en behandling för dig som inte vill ta steget att göra en injektions behandling. Hur går behandlingen till: Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder hyaluronsyra eller/ och vitamin för fukt, lyster och spänst. Blandningen hälls över en liten behållare som har ett huvud med 20 små, tunna 24 karats guld nålar som precis penetrerar dermis. Sen "stämplas" hela ansiktet med lösningen. Efter behandlingen får du ligga med en mask fylld med härliga vitaminer som har en lugnande effekt i huden. Du får en mer ungdomlig hy och ett mer uppfräschat utseende.

Microneedling

Vad är microneedling? Vad är microneedling bra för? 

Det är aktivering av huden med mycket tunna nålar. Microkanalerna ökar hudens förmåga att absorbera serum och krämer som appliceras. Samt simulerar en hudskada så kråppens naturliga proseccer startar. Är microneedling bra? - Det är en av mest effectiva behandlingar som kan anpassas till allas individuela behov.

Aqua Hydro Deep Cleansing / vakuum rengöring med peeling

Hydrapeel är den enda behandling som kombinerar peeling, djuprengöring och intensiv återfuktning samtidigt. Smärtfri rengöring tack vare en vakuumbaserad våtslipning som mjukgör, lyfter och minskar pormaskar, talg och orenheter. Munstycket fungerar som en liten dammsugare som suger upp orenheterna som hamnar i en liten behållare i maskinen. 

Under tiden badas huden med fukt och aktiva, ingredienser som t.ex C- vitamin cocktail eller BHA syra och olika serum. Behandlingen börjar med en mild peeling från Filorga Light Peel för att exfoliera huden och ta bort det översta lagret av döda hudceller. 

Sedan är huden redo att släppa ifrån sig smuts och fett som samlats i porerna. En Portömning med rengöringsserum och vakumsug gör rent djupt ner i porer. Vid enstaka inkapslingar (Pormaskar som sitter hårt och djupt) tas bort med sterila verktyg. 

Efter denna rengöring är det dags att stänga porerna och avsluta med serum. Till sist lägger man på Filorgas Gr-Youthmask i 20 min. Avslutas med dag/ögonkräm anpassat efter din huds behov.